Om oss 

Vår Historia

Rental Stories ett familjeföretag som startades 2016, av Anna Edström Widén. Idag driver hon Rental Stories tillsammans med sin man Olle.

Det hela började när Anna samlade på sig vintageporslin till deras egna bröllop. Porslinet förvarade hon då i parets lilla 1:a på 28kvm, där i från har företaget växt till vad det är idag.klimatsmart

Vi köper och slänger alldeles för mycket i dagens samhälle. Rental Stories mål är att minska slit och släng och slå ett slag för återanvändning. Att hyra istället för att köpa är ett bra steg i rätt riktning för att minska överkonsumtionen och det ekologiska fotavtrycket.


Vi på Rental Stories tar det ett steg längre och erbjuder många produkter som köpts genom second hand. Istället för att köpa nytt premierar vi restaurering. Vi värnar om kvalité över kvantitet för att kunna erbjuda hållbara alternativ. För dig och för vår jord.

Foto: Matilda Söderström

Anna Edström Widén 

VD & Projektledare


Anna älskar att skapa event och bröllop utöver det vanliga och hon löjligt förtjust i föremål för det dukade bordet! Vilket går i hand i hand med hennes största intresse - mat och dryck.


Anna är Utbildad Sommelier och Måltidskreatör vid Restaurang- och hotell högskolan i Grythyttan, Örebro Universitet. Hon har tagit sig an olika restaurang- och vinuppdrag men har också varit verksam som projektledare inom catering och event. Hon började ta han om bröllop som festvåningsansvarig och har sedan dess hunnit hjälpa många bröllopspar.

Kontakta Anna:

+46 70 73 12234

anna@rentalstories.se

Olle Edström Widén

Logistik & Lager


Make och vapendragare till Anna som sköter Rental Stories uthyrningssektion. Olle har ett brinnande intresse för vintage och återbruk. Ett föremål kan berätta en historia samtidigt som den antar en ny.


Olle har arbetat med mat och dryck, både som driftansvarig och sommelier. Expert på husmorstips och tetris.

Kontakta Olle:

+46 70 61 88229

olle@rentalstories.se

Astrid Norman Vestin

Dekoratör & Styling


Astrid älskar att vara kreativ för att skapa personliga fester och bröllop.


-Det roligaste är att hitta detaljer i dekoren som andas parets personligheter eller festens tema och som sedan skapar helheten.


Astrid har tidigare arbetat som Visual merchandiser inom inredning och är utbildad Projektledare inom möten och event. Hon tycker om att tänka snäppet utanför boxen och tycker att det är roligt att bryta lite regler för att göra ett event unikt.

Hon är själv gift och vet därför vad det innebär att planera ett bröllop från grunden.

Kontakta Astrid:

astrid@rentalstories.se