Om oss 

Uthyrning 

Alla Rental Stories föremål har en egen historia, antingen att det är andrahands objekt, tillverkat av återvunnet material eller producerat specifikt för

ett arrangemang.  

Planering & Dekor

Oavsett om det gäller en liten pressfrukost eller ett stort bröllop tycker vi att det är viktigt att företaget eller personerna bakom lyser igenom, att deras historia berättas. 

Foto: Matilda Söderström

Anna Edström Widén 

Grundare till Rental Stories är Anna.

Hon är alldeles förälskad i loppisar, antikaffärer, auktioner och letar alltid efter föremål som har en egen historia. Lite extra förtjust är hon i föremål för det dukade bordet!


Anna är utbildad Sommelier och Måltidskreatör vid Restaurang- och hotell högskolan i Grythyttan, Örebro Universitet. Efter examen har Anna arbetat med event och bröllop. Hon har varit verksam som projektledare, koordinator, fest och bröllopsansvarig men har också tagit sig an olika restaurang- och vinuppdrag. Hon är själv gift och vet vad det innebär att planera sitt egna bröllop.


- Jag hoppas kunna bidra med min kunskap och våra föremål till er speciella dag som i sin tur kan bli er historia. 

Kontakta Anna:

+46 70 73 12234

anna@rentalstories.se

Olle Edström Widén

Make och vapendragare till Anna som sköter Rental Stories uthyrningssektion. Som Anna, har Olle ett brinnande intresse för vintage och återbruk. Ett föremål kan berätta en historia samtidigt som den antar en ny.


Olle har arbetat med mat och dryck, både som driftansvarig och sommelier. Expert på husmorstips och tetris.

Kontakta Olle:

+46 70 61 88229

olle@rentalstories.se

Astrid Norman Vestin

Astrid är dekoratör på Rental Stories och älskar att vara kreativ för att skapa personliga fester och bröllop.


-Det roligaste är att hitta detaljer i dekoren som andas parets personligheter eller festens tema och som sedan skapar helheten.


Astrid har tidigare arbetat som Visual merchandiser inom inredning och är utbildad Projektledare inom möten och event. Hon tycker om att tänka snäppet utanför boxen och tycker att det är roligt att bryta lite regler för att göra ett event unikt.

Hon är själv gift och vet därför vad det innebär att planera ett bröllop från grunden.

Kontakta Astrid:

astrid@rentalstories.se