Om oss 

Uthyrning & Dekor 

Alla Rental Stories föremål har en egen historia, antingen att det är andrahands objekt, tillverkat av återvunnet material eller producerat specifikt för

ett arrangemang.  

Koordinering

Oavsett om det gäller en liten pressfrukost eller ett stort bröllop tycker vi att det är viktigt att företaget eller personerna bakom lyser igenom, att deras historia berättas. 

Foto: Matilda Söderström

Kontakta Anna:

+46 70 73 12234

anna@rentalstories.se

Kontakta Olle:

+46706188229

olle@rentalstories.se

Anna Edström Widén 

Personen bakom Rental Stories är Anna Edström Widén. 


Anna är alldeles förälskad i loppisar, antikaffärer, auktioner och letar alltid efter föremål som har en egen historia. Lite extra förtjust är hon i föremål för det dukade bordet!


Hon är utbildad Sommelier och Måltidskreatör vid Restaurang- och hotell högskolan i Grythyttan, Örebro Universitet. Efter examen har Anna arbetat med event och bröllop. Hon har varit verksam som projektledare, koordinator, fest och bröllopsansvarig men har också tagit sig an olika restaurang- och vinuppdrag. Hon är själv gift och vet vad det innebär att planera sitt egna bröllop.


- Jag hoppas kunna bidra med min kunskap och mina 

föremål till er speciella dag som i sin tur kan bli er historia. 

Olle Edström Widén

Make och vapendragare till Anna som sköter Rental Stories uthyrningssektion. Som Anna, har Olle ett brinnande intresse för vintage och återbruk. Ett föremål kan berätta en historia samtidigt som den antar en ny.


Olle har arbetat med mat och dryck, både som driftansvarig och sommelier. Expert på husmorstips och tetris.