Bröllopskoordination 

Vill ni ha ett personligt bröllop som går utanför ramarna? Vill ni slippa stressen och tycka att hela vägen fram till bröllopet är rolig? Vill ni på bröllopsdagen bara slappna av och njuta? 

Att anställa en koordinator betyder inte att ni släpper kontrollen utan faktiskt tvärtom. Det är ni som tar kontrollen och som har möjligheten att få det bröllop ni verkligen vill ha. 

Anna Edström Widén är Rental Stories koordinator: 

- Jag hjälper er skapa ert drömbröllop!

Bröllopskoordinator paket 

Foto: Matilda Audas Björkholm

Bröllopskoordinator

Helhetslösning

Ultimata helhetslösning - Vi hjälper er hela vägen! 


Ni berättar vad som är viktigast för er, vad ni har för idéer, drömmar och vad ni har för budget. Sedan överlåter ni allt det praktiska till mig men ni kommer fortfarande vara en del av planeringsprocessen. Istället för att lägga mycket tid på research och hitta rätt leverantörer som passar just er kan ni fokusera på det roliga som att välja design på inbjudningskort och bestämma låtar för vigsel. 


Vi sköter helt enkelt all logistik samt har koll på budget, leverantörer, checklistor och detaljer. Under bröllopsdagen finns vi på plats och ser till att allt blir som ni drömt om och lite till. 


Ni behöver bara slappna av och njuta av både planeringen och er bröllopsdag!


Pris på offert 

Foto: Matilda Söderström

Bröllopskoordinator 

Support 

Support med planering & koordinering på bröllopsdagen. 


Detta paket är för er som behöver hjälp med utvalda delar av ert bröllop och vill att det finns någon som håller ordning på allt under bröllopsdagen. 


Ni har själva koll på planeringen och sköter kontakten med alla leverantörer men har oss som stöd och bollplank. 


Under planeringsprocessen har vi flertalet möten där vi diskuterar och ta upp olika delar som ni önskar mer hjälp med och vi stämmer av checklista, leverantörslista och budgetlistor. Ni får tips, idéer och råd.  Vi finns sedan med er bröllopsdagen och ser till att allt blir så som ni planerat.
Pris på offert 

BRÖLLOPSKONSULTATION Paket

Foto: Matilda Söderström

Bröllopsdesign

Vi träffas under ca 1,5 timma och jag hjälper er med att ta fram stil, tema eller inriktning på ert bröllop. Vi tar helt enkelt fram den röda tråden. Jag hjälper er också att hitta dekor som jag tycker skulle passa just ert bröllop.


2500 SEK inkl. moms

Bröllop Foto: Matilda Söderström

Bröllop Start-up 

Vi träffas och sitter ner i ca 2 timmar och startar igång er planering. 

Jag ger tips på hur ni kan strukturera upp er planering och budget. Ni får med er checklistor, budgetlistor mm. Vi diskuterar även fram design eller stil på ert bröllop. Jag hjälper er in på rätt stig i bröllopsdjungeln. 


3500 SEK inkl. moms

Foto: Malin Sydne

Bröllop Start-up

deluxe

Vi träffas vid 2 tillfällen båda ca 2 timmar. Första mötet, läs om paketet START-UP. 

Andra mötet ses vi i bröllopslokalen, där får ni en total genomgång på vad ni bör tänka på och hur ni kan dekorera lokalen. Ni får också tips och idéer på upplägg och logistik. När ni går från andra mötet kommer ni känna ett lugn och förhoppningsvis pirr i magen inför er stora dag.


5500 SEK inkl. moms


Inget bröllop är det andra likt - vi kan också ta fram offert efter era önsemål. 

Ni kan också boka in ett förutsättningslöst möte om ni är osäkra eller har frågor. 

Inget paket som passar er? 

Kontakt oss för offert! 

Har ni frågor eller funderingar? 


Anna Edström Widén 

Tel: +46 70 73 12234

Mail: anna@rentalstories.se